IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
20:01 | 24 април 2019
Обновен: 04:20 | 20 април 2024

„Пипъл“ провъзгласи Дженифър Гарнър за най-красивата жена на годината

Снимката й украси корицата на специалния брой на изданието

По материала работи: Слав Велев
„Пипъл“ провъзгласи Дженифър Гарнър за най-красивата жена на годината

Американската актриса, продуцент и обществена фигура Дженифър Гарнър е призната за най-красивата жена на годината според списание „Пипъл“. Снимката й украси корицата на специалния брой на изданието.

 

"Колкото по-малко гледам в огледалото и колкото повече мисля за това, което мога да дам на света, толкова съм по-щастлива", призна Гарнър в интервю, добавяйки, че не е осъзнала до момента признанието.

 

Най-голяма популярност на Гарнър донесе ролята й на агентът на ЦРУ, Сидни Бристоу в телевизионния сериал "Шпионка". За нея актрисата получи наградите „Златен глобус“ и тази на Актьорската гилдия.

 

Тя е известна и с ролите си във филмите "Кралство", "Джуно", "Странния живот на Тимъти Грийн“, „Клуб на купувачите Далас“ и „С любов, Саймън“.

 

Актрисата има две дъщери и син. Занимава се с благотворителна дейност, вземайки участие в движението за помощ на деца „Спасете децата“.

 

Миналата година американската певица Пинк стана най-красивата жена, провъзгласена от „Пипъл“.

 

dariknews.bg

Коментари

Новини Варна