IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
10:45 | 26 април 2019
Обновен: 23:56 | 23 март 2024

Хороскопът ви за 26 април

Какво вещаят звездите за днешния ден

По материала работи: Пламен Янков
Хороскопът ви за 26 април

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

 

Всеки ден Tialoto.bg ще ви предлагаг хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

 

Овен

По време на пътуване е възможно да получите интересна информация или предложение. Няма да е свързано с обичайните ви занимания. Сдържаното ви поведение ще се окаже привлекателно и ще станете обект на повишено внимание.

 

Телец

Временно финансово затруднение може да ви разтревожи, но ще е най-добре да се справите без да взимате заеми. Не превишавайте предварително набелязания лимит за покупки. Решавайте битовите задачи с присъщата си прагматичност.

 

Близнаци

Ще разпределите времето си почти поравно между старите приятели и новите познати. Не се изкушавайте от мисълта за скоротечен любовен роман. Каквото и да ви обещаят днес няма да се случи, така че не бързайте да харчите наличностите си безогледно.

 

Рак

С ярки впечатления ще е изпълнен днешният ден. Дистанцирайте се от спорове и бъдете внимателни по време на пътуване. Не се разхождайте сами в непознати райони в тъмната част на денонощието.

 

Лъв

Не привличайте вниманието върху себе си. Ще ви забележат не само хората, които харесвате, а и такива, с които не бихте желали да си имате работа. Спазвайте правилата, ще си навлечете неприятности с контролните органи.

 

Дева

Ако не сте си организирали някакво пътуване, то отделете време за спортни занимания. Ще се наложи да се занимавате с чужди финанси без да сте си го поставяли за цел. Ще помогнете за погасяване на заем или успешен финал на рискова инвестиция.

 

Везни

Прекалено емоционални сте днес. Не се захващайте за дейности, изискващи концентрация. Ще се наложи леко да ограничите разходите. Ще се справите, ако не залитате по излишни покупки.

 

Скорпион

Енергетиката ви е стабилна и ще ви хрумнат какви ли не идеи за активни занимания. Може даже да решите, че жилището ви има нужда от бързо козметично освежаване. Преди да се заемете е желателно да обсъдите темата с близките. Те със сигурност няма да ви подкрепят, не им се противопоставяйте.

 

Стрелец

Избягвайте участието в хазартни игри и други случайни източници на печалба. Не прекалявайте с разходите за развлечения и не позволявайте на децата си да ви манипулират. Запазете дистанция при контакти с непознати.

 

Козирог

Разпределете равномерно времето, силите и парите си. Ако не сте си организирали пътуване за празничните дни, позволете си занимания, които предпочитате, но никога не ви остава време за тях. Променете хобито, спорта, имиджа си. Колкото и да е минимално разнообразието, ще ви освежи.

 

Водолей

Ще се наложи да действате с по-динамично темпо от обикновено, особено ако ще пътувате. Не се изнервяйте заради обикновените транспортни спънки. Преценявайте покупките си практично, дори ако разполагате с достатъчно средства. Не залитайте в крайности.

 

Риби

Съвсем ненадейно може да получите допълнителни финансови постъпления. Позволете си малко разнообразие за празника и ги използвайте за нещо приятно. Не са изключени противоречия с родителите. Не им позволявайте да се намесват в решенията ви, но и не бъдете груби.

Коментари

Новини Варна