IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
18:34 | 18 май 2019
Обновен: 00:16 | 25 март 2024

10 начина да покажете, че го обичате без реално да го казвате

Как да покажете любовта си

По материала работи: Пламен Янков
10 начина да покажете, че го обичате без реално да го казвате

Постоянното повтаряне на фразата „обичам те“ постепенно я обезценява. Има толкова други начини да изразите и покажете любовта си чрез жестове, които са много по-красноречиви от това просто да го кажете, отбелязват от az-jenata.bg.

 

1. Подкрепяйте го.

Един отличен начин да изразите фактически обичта си е като показвате на половинката си, че винаги сте до него във всяка трудна ситуация. Сигурността е вид житейска гаранция за любовта ви и партньорът ви го знае и оценява.

 

2. Обичайте го независимо от трудните моменти.

Във всяка връзка има критични моменти, в които се питате какво изобщо правите още заедно. Това е нормално, стига да си дадете сметка дали любовта все още я има помежду ви. Ако е така, продължете да се обичате независимо от всичко. Преодоляването на трудните моменти е доказателство за обич, много по-красноречиво от фактическото изричане на фразата „обичам те“.

 

3. Учете го на нови неща.

Когато обичаш някого, ти искаш да му помогнеш по всевъзможни начини. Радваш се, когато гледаш как израства като личност и се самоусъвършенства. Ако помагате на партньора си в това, както и той на вас, това е знак за безусловна любов.

 

4. Показвайте му, че знаете кога не се чувства добре.

Когато обичаме някого и го познаваме добре, можем да усетим кога нещо не е наред. Никога не се правете, че не забелязвате. Тъкмо обратното – заявявайте подкрепата си без значение дали вербално или чрез една обикновена прегръдка.

 

5. Оставяйте му бележки.

При всеки удобен момент напомняйте на любимия си, че мислите за него. Това ще му подскаже колко силно го обичате все още независимо колко дълго сте заедно.

 

6. Помнете малките неща.

Няма по-сантиментален начин да покажете любовта си от спомените за малките жестове или хубави моменти, които сте имали заедно. Говорете за тях от време на време. Те показват сантимента ви към връзката ви и доказват колко се обичате.

 

7. Понякога поемайте и неговата част от домашните задължения.

В модерното ежедневие разпределението на задълженията вкъщи е нещо нормално. Не е нужно да падат единствено на плещите на жената. Почистването и грижата за дома е обща. Но когато обичате някого проявявайте разбиране от време на време. След тежък работен ден не посрещайте партньора си от вратата със заповеди за чистене, изхвърляне на боклука и пазаруване.


8. Правете компромиси.

Щастието и любовта стъпват на основата на компромисите. Иначе връзката е немислима.

 

9. Чакайте го да се прибере вкъщи.

Един жест, за който не са нужни думи, той е красноречив сам по себе си, е да останете до късно и да изчакате любимата си половинка да се прибере. Това показва вашата загриженост и обич.

 

10. Прегръщайте го и го целувайте без повод.

Физическият контакт е от голямо значение. Не е нужно подтекстът му да е интимен. Обикновена прегръдка просто така без причина е достатъчна, за да покаже обич.

Коментари

Новини Варна