IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
18:23 | 21 май 2019
Обновен: 02:43 | 24 март 2024

Мадона хитрува? Публикува подобрена версия след Евровизия

Това далеч не е най-лошото, което певицата стори

По материала работи: Слав Велев
Мадона хитрува? Публикува подобрена версия след Евровизия

Няколко дни след скандалното си изпълнение на Евровизия Мадона публикува видео от появата си на сцената в Youtube. Но нещо в него е различно... певицата всъщност звучи по-добре.

 

"Благодарна съм за аутотюна на Мадона“, заяви коментаторката от Холандия, която съобщаваше броят точки, който страната й дава на останалите участници. За никого не е тайна, че Мадона всъщност не е една от най-добрите певици, а излизането й на сцената на Евровизия  беше катастрофално.

 

Онези, които забелязаха разликата, бързо коментираха, че "съвременната технология не може да компенсира травмата, която е нанесла живото изпълнение“.

 

Но лошите вокални способности на Мадона далеч не бяха най-скандалното нещо в изпълнението й. Двама от танцьорите й се появиха с костюми, които съдържаха палестинския и израелския флаг.

 

Организаторите бяха категорични, че по време на репетицията, знамената ги нямало, а самите те не знаели, че Мадона планира подобен протест на сцената.

 

"Евровизия стои далеч от политиката и изпълнителката бе уведомена за това“, заявиха организаторите. Операторите на събитието положиха много усилия, за да показват рядко танцьорите, носещи флаговете.

 

Dnes.bg

 

Четете още:  

 

 

Коментари

Новини Варна