IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
15:50 | 17 юни 2019
Обновен: 04:17 | 24 март 2024

Нора Караиванова роди момче

Бебето се казва Виктор

По материала работи: Слав Велев
Нора Караиванова роди момче

Снимка: Instagram

Певицата Нора Караиванова е родила момченце, което носи името Виктор. Това призна самата тя чрез публикация в Instagram. Бебето се е появило на бял свят на 7 юни, пише звездата. "07.06.2019 - това е датата, която преобърна живота ми! Виктор, добре дошъл в моя свят. Знам, че ще бъдеш истински победител", посочва тя. Феновете на певицата са я затрупали с поздравления и пожелания за здраве и щастие, затова впоследствие тя благодари на всички почитатели, и на специалистите от "Майчин дом", където тя е раждала.

 

"Мили хора, много благодаря на всички за прекрасните пожелания и поздравления! СТРАХОТНИ СТЕЕ!!! Искам и специално да благодаря на екипа на болница "МАЙЧИН ДОМ" и по специално на професор Иван Костов, който ме съпроводи през този съкровен момент и направи всичко да мине повече от добре. Добавям тук и един от най-скъпите си хора - Маги Джанаварова, която за пореден път ми показа какъв истински приятел е. МАГИ, ОБИЧАМ ТЕ! Цял живот няма да ми стигне да изразя благодарността си към теб. Аз съм благословена и с родителите, които имам за това, че винаги са ме подкрепяли и са ме възпитали да бъда такава каквато съм сега. БИХ ИСКАЛА И АЗ ДА БЪДА ТАКЪВ РОДИТЕЛ КАТО ТЯХ!", казва тя.

 

Нора стана известна с участието си в музикалното предаване "Music Idol" през 2008 г., където завърши на второ място. Победител тогава стана рокерът Тома Здравков.

 

teenproblem.net

 

Четете още: Учени с пробив – откриха как да премахнат кръвните групи

 

Коментари

Новини Варна