IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
00:01 | 24 юни 2019
Обновен: 20:44 | 17 април 2024

Колко горещо ще бъде твоето лято (Овен)

Какво предвещават звездите по време на твоята отпуска, работа или седмичната почивка

По материала работи: Деян Михайлов
Колко горещо ще бъде твоето лято (Овен)

Това лято ще бъде горещо, без съмнение (все пак е лято, нали). Въпросът е дали твоето лято през 2019 ще бъде горещо. Летни флиртове, луди приключения? Или пък цяло лято ще се потиш в офиса пред компютъра? Нека видим какво вещаят звездите за твоето лято…


Овен 


Температурата на настроението ти: висока през повечето време, но понякога ще достига и отрицателни стойности


Перфектният цвят за горещите летни дни: елегантен
 

Идеалната ваканция: у дома на спокойствие

 

ЛЮБОВ
 

Любов ще има… ако се постараеш. Ако имаш сериозна връзка, в началото на лятото може да почувстваш, че се отдалечавате един от друг. Това най-вероятно се дължи на безбройните ти служебни и семейни задължения в последно време. Разпали страстта на любимия като го изненадаш и любовта ви отново ще бъде гореща като лятото. Ако нямаш връзка, най-вероятно ще се постараеш да срещнеш някого и ще успееш. За съжаление дори звездите не биха могли да предположат дали тази авантюра ще прерасне в нещо сериозно или не.

 

РАБОТА


Това лято те чака доста работа. Не заради проблеми или грешки, допуснати от теб през годината, а просто защото това лято ще имаш прекалено много неща за вършене в офиса. Можеш да го приемеш като предизвикателство и да се надяваш, че ще получиш добро възнаграждение за труда си. Или пък може да се опълчиш и да пратиш всичко по дяволите. Но не забравяй, че това най-вероятно ще има неприятни последици за теб.

 

ПРИКЛЮЧЕНИЯ
 

Тази година те очакват по-малко приключения в сравнение с миналото лято, но пък ще бъдат доста по-вълнуващи! Особено през юли ще имаш идеалната възможност да избягаш от ежедневните си задължения и да се отдадеш на глезотийки. Това ще те изпълни с позитивна енергия. Някои от летните приключения, които те очакват, ще бъдат в компанията на твои стари приятели, а други ще споделиш с напълно непознати. Звучи вълнуващо, нали?

 

ПАРИ
 

Финансовото ти състояние зависи най-вече от резултатите ти в работата. Тежкият труд през лятото няма да донесе незабавни резултати, но със сигурност ще ти се отплати до края на годината, а може и по-рано. Ако поставиш работата на второ място, най-вероятно ще трябва да се справиш с някои дребни финансови затруднения, които обаче ще успееш да преодолееш с малко повечко находчивост.

 

ПОУКАТА
 

Предстои ти да откриеш неподозирана страна от себе си, която ще направи живота ти по-пълноценен и по-вълнуващ. Както гласи поговорката: нощта е най-тъмна преди изгрев слънце. Искаш да знаеш какво общо има това с твоето лято? Имай малко търпение и може разбереш след няколко седмици.

Коментари

Новини Варна