IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Живот
20:02 | 24 юни 2019
Обновен: 04:29 | 24 март 2024

Никол Шерцингер отмаря на о. Капри

Певицата "вехне" без мъж

По материала работи: Деян Михайлов
Никол Шерцингер отмаря на о. Капри

Бившата българска кандидат снаха Никол Шерцингер отново избра за своя почивка остров Капри. Тя не пропусна да покаже, че все още не е за изпускане и демонстрира стегнати, но и сочни форми.

Именно на този остров тя бе преди две години и с нашия Григор, а папараците ги заснеха в доста горещи моменти на плажа. Тогава обаче двамата бяха в пика на своята любов и не се притесняваха да интимничат на плажа като тийнейджъри.

Сега Никол изглежда далеч по-тъжна без българския тенисист. Макар да разнообразява почивката си с плаж и излети с яхта – този път снимките на папараците показват една далеч по-тъжна Никол. Дали е заради факта, че няма мъж?

Тя на няколко пъти заяви в свои интервюта през последната година, че вече е готова за следващ и отговорен етап от живота си – да бъде майка. Но засега не е ясно кой ще бъде до нея, нашият Гришо сякаш се е отдалечил безвъзвратно от Шерцингер.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна