IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
19:38 | 24 юни 2019
Обновен: 17:35 | 24 март 2024

Звездно нашествие в Париж за сватбата на Софи и Джо Джонас

Тези дни двамата ще се оженят за втори път

По материала работи: Деян Михайлов
Звездно нашествие в Париж за сватбата на Софи и Джо Джонас

Холивуд се е преместил във Франция тази седмица. В града на любовта всеки момент се очаква да се състои втората сватба на Джо Джонас и Софи Търнър. Актрисата от "Игра на тронове" и музикантът се ожениха вече на спонтанна церемония във Вегас по-рано през годината, но сега искат да повторят събитието с всички свои приятели и роднини.

Някои от тях вече са в Париж и не пропуснаха да се разходят из града. Папараци успяха да уловят Приянка Чопра-Джонас и Ник Джонас, които бяха едни от първите, които пристигнаха за сватбата. По-малкият брат на Джо също вече е женен мъж, а заедно с Приянка не спират да показват любовта си в социалните мрежи и на събития.
Добрият приятел на Джо – Уилмър Валдерама също беше забелязан в Париж. Той, заедно с новата си приятелка – Аманда Пачеко, бяха заснети заедно с булката и младоженеца из улиците на града. 


Джо и Софи споделиха идентични снимки в Инстаграм, на които показват нежна близост на фона на Айфеловата кула. Двамата не спират да се подкрепят и да изказват мили неща един за друг в интервюта. Наскоро Джо сподели, че именно Софи е тази, която го е накарала да се сдобри с братята си и да започнат да записват нови песни. От своя страна, Джо е помогнал на съпругата си да се справи с тежестта на славата след успеха на „Игра на тронове“.


Все още не са се появили снимки на Мейзи Уилямс, която е кума, както и на по-големия брат на Джо – Кевин Джонас, но сме сигурни, че те няма как да пропуснат голямото събитие. Според източници, то ще е в края на тази седмица.

Tialoto.bg

Коментари

Новини Варна