IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
13:24 | 26 юни 2019
Обновен: 04:31 | 24 март 2024

Брадли Купър и Ирина Шейк не могат да си поделят детето

Те ще живеят в различни щати след раздялата си

По материала работи: Пламен Янков
Брадли Купър и Ирина Шейк не могат да си поделят детето

Актьорът и режисьор Брадли Купър и манекенката Ирина Шейк ще живеят в различни щати след раздялата си и затова не могат да се разберат за попечителството на 4-годишната си дъщеря, съобщи сайтът Метро, цитиран от Дарик.


Ирина иска да живее в Ню Йорк, а Брадли Купър ще остане в Лос Анджелис заради филмовата си кариера.

 

"Ирина никога не се почувства у дома в Лос Анджелис, особено в къщата в Пасифик Палисейдс, защото майката на Брад живееше там с тях и това предизвикваше напрежение - каза човек от обкръжението им пред сп. "Грация". - Какво е добре за Леа, е на преден план в разговорите им. На повърхността те се стараят да са любезни заради дъщеря си".

 

Когато Брадли Купър и Ирина Шейк се разделиха преди три седмици, се говореше, че отношенията им остават приятелски и ще поделят попечителството върху детето си, родено през март 2017 г.

 

Откакто Ирина Шейк си тръгна от дома им с куфар и без годежен пръстен, Брадли Купър гледа малката Леа през деня. Миналата седмица Ирина беше заснета с Леа в Ню Йорк, където имаше професионални ангажименти. И двамата са много натоварени и не са споделяли как планират да съчетават работата си с родителските задължения.

 

Ако Брадли Купър наистина замени Леонардо ди Каприо в "Алеята на кошмарите" на Гийермо дел Торо, той ще започне снимки още през есента. 

Коментари

Новини Варна