IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
16:40 | 16 юли 2019
Обновен: 12:02 | 29 март 2024

Четири знака, че някой флиртува с вас в чата

Вижте кои са те

По материала работи: Пламен Янков
Четири знака, че някой флиртува с вас в чата

В днешно време много млади флиртуват в чатовете. Дори да са се запознали на живо на някое парти или разходка, те си разменят контакти в социалните мрежи и първоначално общуват там. Екипът на teenproblem.net представя как да разберете от чата дали някой действително ви харесва и флиртува с вас.


Изпраща ви миймове и гифчета

Може да смятате, че когато някой ви отговори с гифче това е знак на мързел или незаинтересованост, но не е така. Всъщност е добър знак, ако някой ви праща гифчета, особено ако ги праща от нищото. Това показва, че човекът ви е харесал, опитва се да ви разсмее, иска да изглежда забавен и да ви впечатли, опитва да разбере какво е вашето чувство за хумор. Ако ви праща и миймове, това е знак, че започвате да се сближавате и изгората ви иска да ви опознае, да научи какви филми, сериали, песни и т.н. харесвате. Смята се, че човек, който изпраща повече гифчета от готовите обикновени емотикони, е по-креативен и ще ви изненадва често. Чрез тях той изразява по-добре как се чувства.


Задава ви въпроси

Най-сигурният знак, че сте допаднали на някого е, че той ви задава въпроси и иска да научи повече за вас. Разбира се, ще е странно, ако въпросите изглеждат по-скоро като от лексикон или като интервю. Идеята е, че докато си пишете и обсъждате някоя тема, човекът пита за мнението ви, иска да му обясните възгледите си, а и успява да свърже темата и с други теми и така да разбере повече за вашия опит, за ваши преживявания, хобита, интереси. Ако не ви разпитва, а говори предимно за себе си, едва ли проявява голям интерес, а може и да е егоист.

 

Пише грамотно

Във форумите и чатовете се пише с толкова много пунктоационни, правописни и граматични грешки, че ако някой си прави труда да пише правилно, грамотно, на кирилица и без много съкращения, значи опитва да ви впечатли и иска да изглежда добре пред вас. Иска разговорът да е значим, а не просто обикновен чат. Грамотното писане показва, че човекът изпитва някакво уважение към вас, отнася се сериозно към нещата и обръща истинско внимание на чата. Ако пише с много и неразбираеми съкращения, отговаря бавно, пише на латиница и често с много грешки, едва ли сте сред приоритетите на този човек и едва ли му пука какво мислите за него.

 

Флиртува със закачливи фрази, стикери и емотикони

Няма как да не усетите флирта в чата. Тръпката ви ще остроумничи, ще ви провокира със закачливи фрази, ще ви изпраща повече емотиконки и стикери. Ще използва по-дълги изречения и няма да ви отговаря само с 2 думи. Ще ви пише едновременно сладки и палави неща, но не прекалено провокативни, а умни и добре премислени.

Коментари

Новини Варна