IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Живот
15:59 | 16 юли 2019
Обновен: 03:08 | 25 март 2024

Хотел в Токио ви позволява да подкарате самолет

Удоволствието обаче трябва да се заплати допълнително

По материала работи: Пламен Янков
Хотел в Токио ви позволява да подкарате самолет

Винаги сте искали да се качите в пилотската кабина на самолет и да подкарате машината, но нямате нужните способности? Не се тревожете повече. Токио ви предлага да реализирате мечтата си докато си почивате спокойно в хотелска стая.

 

Става въпрос за хотела Ханеда, който се намира точно до летището в Токио. В него може да се насладите на истински самолетен симулатор, който ви отвежда право на пилотското място на самолет Боинг 737-800. „Полетът“ ви ще е от град Ханеда до Осака и ще продължи около 90 минути, пише tialoto.bg

 

Управлението няма да е изцяло ваше, тъй като ви се полага и учител, който ще ви направлява, ако се наложи. Услугата ще бъде пусната на 18-и юли, но има лека уловка. Самото изживяване трябва да се доплаща.

 

Самата двойна стая струва 234 долара на вечер и ако изберете тази опция, нямате право да сядате на пилотското място или пък да пипате каквото и да било по симулатора. За да се докоснете до невероятното изживяване, трябва да доплатите още 277 долара. 

 

Това не е първата такава иновация в Токио. Преди година там отвори врати и първият ресторант, който ви предлага да се насладите на виртуална реалност докато похапвате. Чрез VR очилата имате уникалната възможност да обиколите градове като Хавай, Рим, Париж и Ню Йорк. 

 

След това гостите могат да се насладят на четиристепенно меню, което отговаря на традиционната храна на дестинацията, която са си избрали. Например, ако изберете Италия, ще ви бъдат сервирани сьомга и тирамису.

Коментари

Новини Варна