Ед Шийрън призна, че вече е женен
Изпълнителят пусна на пазара новия си албум
Публикувана: 19 Jul 2019 | 14:21

Ед Шийрън най-накрая потвърди слуховете за брак между него и Чери Сааборн. Това се случи във видео, в което изпълнителят говори за новия си албум „No. 6 Collaborations Project“, който излезе в петък, пише tialoto.bg

 

В една от песните – „"Remember the Name“, Шийрън нарича приятелката си „моята съпруга“. Той признава, че всъщност церемонията се е състояла след като текстът за песента е написан, но му е било ясно, че заедно с Чери ще бъдат вече семейство по времето на пускането на записа. 

 

Двамата обявиха годежа си през 2018-а в Инстаграм като се разбра, че Шийрън е задал важния въпрос точно преди Нова година. Това не е първият път, в който певецът говори за сватбата си.

 

Осем месеца след поста в социалните мрежи, той беше попитан в интервю дали има планове за церемонията. Тогава Шийрън просто посочи една сребърна халка на пръста си без да казва нищо. 

 

Според вестник „Сън“ певецът и неговата любима са сключили брак през декември малко преди Коледа. Церемонията е била в затворен семеен кръг и без звездно участие. 

Коментари ( 0 )