IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
00:01 | 19 юли 2019
Обновен: 11:50 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ОВЕН)

Няма да ви липсва късмет, но дали ще се възползвате от неговите шансове, ще зависи от вас

По материала работи: Слав Велев
Седмичен хороскоп за 22 - 28 юли 2019 (ОВЕН)

Ако сте родени под знака на Овен, пред вас е седмица, в която ще имате възможност да излезете от състояние на унилост, тъга или песимизъм. През тази седмица много събития могат да изиграят положителна роля върху вашето настроение и амбиции.

 

Разбира се, хороскопите не променят с магическа пръчка човешките съдби. Единствено човек може да подобри или утежни своята съдба, чрез своите решения или липса на такива.

 

Въпреки всичко е добре да знаете, че тази седмица ще благоприятства развитието на важни за вас дела и постигането на резултати, които ще са добра основа за бъдещето ви.

 

Няма да ви липсва късмет, но дали ще се възползвате от неговите шансове, ще зависи от вас.

 

През седмицата майчинството, ролята на майката, ролята на жената ще бъдат важни във вашите семейни и роднински отношения. Ролята на жената ще бъде решаваща в постигането на успехи, при вземането на важни решения в дома или в работата ви.

 

Ако сте мъж, приемете този факт и изчакайте благоприятно време за собствената си изява.

 

През седмицата ще ви се наложи да подадете ръка за помощ на мъж или да дадете искрен съвет на мъж за сложна ситуация в живота му. Не бъдете щадящи, а искрени, ако искате наистина да помогнете.

 

Мъжете Овен да избягват контакти с юридически или съдебни инстанции, като възможност за разрешаване на неприятности или проблеми.

 

Тази седмица може да ви натовари с нежелани битови или имуществени проблеми, с повреда или затруднения с техника (компютри) на работното ви място и др.

 

 

Коментари

Новини Варна