IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
10:25 | 20 юли 2019
Обновен: 13:27 | 7 април 2024

Потвърдено: Клюкарката се завръща!

Нови епизоди на тийн сериала през пролетта на 2020 г.

По материала работи: Пламен Янков
Потвърдено: Клюкарката се завръща!

Любимият на много зрители тийн сериал "Клюкарката" ще има продължение. И този път това не е само слух, а е официално потвърдено от "HBO Max", съобщават от "The Hollywood Reporter", цитирани от teenproblem.net.

 

Новите епизоди ще са 10 и ще бъдат излъчени през пролетта на 2020 г. Говори са, че те ще са по-дълги - ще продължават 1 час. Сценаристи и продуценти отново ще бъдат Джош Шуорц и Стефани Севидж. Но ще видим нови актьори.

 

Ще бъде показано ново поколение частни ученици в Ню Йорк. Изминали са 8 години откакто оригиналният сайт на Клюкарката е спрял да функционира, но сега и новото поколение ще се запознае с нея и ще научи за нейната власт. Сериалът ще покаже колко много социалните медии и лайфстайлът в Ню Йорк са се променили в последните 8 години.

 

"Това просто е един нов поглед върху това конкретно общество в Ню Йорк, идеята е, че обществото непрестанно се променя. Ще видим как светът се е променил, как социалните медии и ефектите, които постигат те, са се променили", казва Джошуа Сафран, продуцент и сценарист.

 

Още не е сигурно дали някой от старите герои ще се появи в продължението на сериала. Пен Баджли, който играеше Дан Хъмфри, едва ли ще се върне към сериала. Самият той беше признал, че за него финалът на "Клюкарката" е бил безсмислен.

 

Чейс Кроуфърд, който влизаше в образа на Нейт Арчибалд, скоро призна пред "Digital Spy", че би приел да участва, ако му хареса сюжета.

 

Лейтън Мийстър, която изигра кралицата Блеър Уолдорф, пък преди известно време обясни, че никой не е говорил официално с нея за продължение на "Клюкарката".

Коментари

Новини Варна