IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
12:17 | 17 август 2019
Обновен: 22:30 | 10 април 2024

Заради пари ли се самоуби Кийт Флинт?

Британски медии: Фронтменът на The Prodigy е имал дългове за милиони

По материала работи: Пламен Янков
Заради пари ли се самоуби Кийт Флинт?

Фронтменът на The Prodigy Кийт Флинт е имал дългове за милиони преди да се самоубие на 4 март тази година, съобщава британския "Метро", цитиран от dnes.bg.


Според "Сън" задълженията на музиканта са били на стойност над 7,3 милиона британски лири.
Към момента на смъртта му състоянието на Флинт се оценява на около 11,6 млн. паунда.

 

Няколко дни преди смъртта си музикантът е пуснал в продажба свое имение, разположено в графство Есекс. Този имот се оценява от експерти на 1,5 милиона паунда, а вероятно звездата е искал чрез него да намали малко от задълженията си.

 

През 2016 година музикантът заяви в интервю, че не успява да спестява пари, а харчи всичко на момента.

 

"Не спестявам за нищо, харча всичко сега. Винаги съм знаел, че когато се изчерпам, просто ще се самоубия. Но, кълна се, това не е нещо тъжно. Всъщност е позитивно. Момента, в който започна да се напикавам в леглото, ще ме видите пред автобуса.“

 

"Не се срамувам от това, което съм. Искам само, когато погледна назад, да знам, че съм живял пълноценен живот. Това е всичко. Че съм бил щастлив“, допълва преди 3 години Флинт.

 

Кийт Флинт бе намерен мъртъв на 4 март в къщата, където живее. Експертите откриха кодеин, кокаин и алкохол в кръвта на изпълнителя.

Коментари

Новини Варна