IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Живот
21:17 | 19 септември 2019
Обновен: 17:22 | 13 април 2024

Изберете си цвете и вижте каква жена сте

Един цветен тест

По материала работи: Пламен Янков
Изберете си цвете и вижте каква жена сте

Цветята ни зареждат с положителна енергия, добро настроение. С тях денят ни е по-хубав. Днес споделяме един забавен и цветен тест. Изберете си едно цвете и вижте каква жена сте според избора ви, съветват от az-jenata.bg.

 

Рози 

Вашият избор показва, че обичате истинската природа на хората. Търсите искреността, а не прикритата фалшивост. За вас са важни качествата, които притежава една личност. В обкръжението ви не допускате интригантите. Хората ви уважават, защото винаги казвате истината, дори и да не им харесва.

 

Слънчоглед

Вашият избор на цвете показва, че вие сте една ярка личност. Отворени сте към света, честни сте. Гледате напред, целеустремени сте, вярвате във възможностите си. Добри сте в разрешаването на проблеми, затова и много хора разчитат на вашите съвети.

 

Жасмин

Вашата духовност е това, което ви отличава от останалите. Вътрешният ви глас ви влияе. Разбирането за себе си, вашите силни и слаби страни идва от по-задълбочено разбиране на вашите собствени мисли. Обичате да оставате в собствената си компания, но и сте добра такава за вашите близки и приятели. В любовта сте чувствена, точно като аромата на жасмин.

 

Маргаритки

Вие сте жена, която се отличава с елегантен вкус. Привличат ви красивите неща в живота, но не и сложните. Въпреки това сте перфекционисти и изпипвате всичко, за да бъде максимално добро.


Мислите ви, както и вашите действия ви помагат да създадете идеалния баланс. Гледате на живота от положителната страна. Игривостта ви в любовта се харесва на господата.

 

Мак

Ако сте избрали мак, тогава най-вероятно имате дълбока връзка с природата. Харесвате неща в естествената им форма. Обичате да се грижите за другите. Приемате хората такива, каквито са. В любовта се нуждаете от партньор, който не само да получава, но и да дава любов, разбиране, добра комуникация.

Коментари

Новини Варна