IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
18:30 | 21 септември 2019
Обновен: 05:19 | 15 април 2024

Каква есен ви очаква в личен план?

Един забавен тест

По материала работи: Пламен Янков
Каква есен ви очаква в личен план?

Свързваме всеки нов сезон с промени, не само климатични. Правим планове за следващите месеци – къде ще пътуваме, какви промени ще инициираме в живота си, поставяме си цели. Имаме очаквания за по-добро. Днес в рубриката на az-jenata.bg „Свободно време“ споделят един забавен тест. Изберете си пейзаж и вижте каква есен ви очаква. 

 

1. Ако отдавна мечтаете за кариерно развитие, пътувания, то тази есен ще може да осъществите желанията си. Много е важно да не оставяте нещата да се случват сами, а да бъдете дейни. В случай, че не положите усилия, ще пропуснете своя шанс. Съдбата ще ви даде възможности и достатъчно късмет, за да изпълните плана си. Използвайте ги в пълен размер. Просто не спирайте да се движите.

 

 

2. Есента ще бъде едно изпитание за вас и личните ви качества. Важно е да не мързелувате и да бъдете дейни, за да не си създадете проблеми и неуредици. Сега е добър период да поправите някои грешки, за да промените бъдещето си. Есента е подходящо време и да се отдадете на курсове, обучения, занимания, които да повишат вашите умения. Щастието не е далеч, просто трябва да положите малко усилия.

 

3. Финансовите ви проблеми скоро ще бъдат разрешени. Възможно е да ви очаква важна сделка, наследство или голяма печалба. Без значение откъде ще дойдат парите ви, ще успеете да разрешите своите проблеми и дългове. Внимавайте с необмислените разходи, за да не загубите пари.

 

4. Разочарованията, пред които бяхте изправени, сега ще отминат. Не е изключено да се изправите пред финансови проблеми или проблеми с роднини, но като цяло есента ще бъде благоприятна за вас. Бъдете по-егоистични и се научете да казвате „не“.Отделете достатъчно време за почивка и възстановяване на силите. Есента ще ви подготви за бъдещи постижения. Търсете щастието в малките неща. 

 

 

5. Есента може да започне малко скучно за вас, но това не бива да ви разочарова. Очакват ви промени и те са свързани с личния ви живот. Очаква ви нова любов, която ще е споделена. Няма да липсват трудности в нея, но крайният резултат ще бъде положителен. Може би това ще е вашата голяма любов.

Коментари

Новини Варна