IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Живот
19:10 | 22 септември 2019
Обновен: 07:13 | 24 март 2024

Ники Минаж замени музиката с мода

Певицата с нова колекция за марката Fendi

По материала работи: Деян Михайлов
Ники Минаж замени музиката с мода

В последните седмици името на Ники Минаж постоянно попадаше в медийното пространство. Тя наскоро отмени концерта си в Саудитска Арабия като форма на протест срещу лошото отношение към жените и ЛГБТ общността.

 
След това тя изненада феновете си като обяви, че слиза от музикалната сцена. Причината – иска да създаде семейство, на което да се отдаде напълно. Новината обяви самата певица на профила си в Туитър. В момента тя е сгодена за приятеля си Кенет Пети и скоро планират сватба.
 
И тъкмо когато Ники притесни феновете си, че дълго време няма да я виждат, тя се появи на корицата на списание Elle, в което говори за своята нова модна линия. Певицата се е доверила на италианската дизайнерска къща Fendi, с която да изработи близо 127 продукта.
 
Те ще включват мъжко, дамско и детско облекло, което е чудесна новина за феновете на певицата. Както се казва, без проблеми ще можете да облечете цялото си семейство с нейни дизайни. Минаж има история с компанията, която доскоро беше ръководена от Карл Лагерфелд.
 
Миналата година Ники се появи отново на корицата на Elle, когато нейна компания се явява самият Лагерфелд. Той дори се снима няколко пъти с нея. Тогава периодът беше доста натоварен за певицата, която обикаляше страната, промотирайки новия си албум Queen.

dnes.bg

Коментари

Новини Варна