IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Живот
09:54 | 10 октомври 2019
Обновен: 01:02 | 26 март 2024

8 причини защо той наистина си заслужава

Прави планове за бъдещето с теб

По материала работи: Пламен Янков
8 причини защо той наистина си заслужава

Той има домашен любимец

Има ли по-мила картина от сладка животинка в обятията на сладък мъж? Ако се срещаш с такъв екземпляр, то тогава можеш да очакваш, че той е грижовен и отговорен, защото точно такъв трябва да бъде всеки собственик на домашен любимец. Начинът, по който се държи със самото животно, също ще ти подскаже много за характера му. Ако той се умилява при вида не само на собствения си любимец, но и на други рошави сладури, то той си заслужава, пише skypodnevniche.com.

 

Той няма търпение да се запознае с родителите ти

Имала си връзки, които са продължавали години, но партньорът ти някак все е успявал да избегне голямата среща с родителите. Тогава се ядосваше, нали? Нежеланието на един мъж да се запознае със семейството е недвусмислен знак, че той не иска сериозно обвързване. А ако той сам ти зададе въпроса и изяви желание за въпросното запознанство, то можеш да си отдъхнеш, защото това означава, че той наистина държи на теб и иска да опознае света ти по-добре.

 

Той се държи мило с всички

Забелязала ли си, че някои хора имат доста пренебрежително отношениe към хора от обслужващия персонал? Излизате на заведение и той дори не поглежда сервитьора, когато дава поръчката, не казва “моля” и “благодаря”. Всички тези знаци те навеждат на мисълта, че имаш връзка с гадняр. От друга страна, мъжете, които се отнасят с всички с уважение и се усмихват, са истинско съкровище.

 

Той е отговорен към финансите

Мъжете, които умеят да управляват финансите си, са отговорни. В никакъв случай не бива да се доверяваш на някого, който е затънал в заеми и кредити, без дори да се притеснява от този факт. Можеш да научиш много за мъжа до теб от начина, по който се отнася към парите.

 

Той се интересува от приятелите ти

Излизала ли си с мъж, който винаги е искал да бъдете само двамата? Срещата с приятелите ти е много важна, защото това е още един начин да прецениш с какъв човек си имаш работа. Ако отношението към тях е пренебрежително, то няма как да си направиш добри заключения. Ако пък той непрестанно се опитва да води разговор, в който могат да се включат всички, опитва се да разсмее приятелите ти и им показва уважението си, можеш да бъдеш сигурна, че той се старае да ги впечатли, защото знае колко важни са за теб.

 

Той е винаги до теб

Случвало ли ти се е да имаш връзка с мъж, който изчезва всеки през “твоя период”? Да, безспорно е, че мъжете се притесняват да говорят на тази тема, но означава ли, че трябва да изчезват? Мъжът до теб трябва да те разбира и да бъде готов да ти донесе тонове сладолед и огромни количества шоколад през дните, в които се чувстваш ужасно. Грижата и желанието му всячески да ти помогне през този период, са ясни знаци за това какви са намеренията му към теб и какъв човек е всъщност.

 

Той поддържа постоянна връзка с теб

Изпращат половинката ти в командировка за месец или два, а през това време той толкова често ти звъни и пише, че се чудиш дали изобщо успява да свърши някаква работа? Поздравления! Той е толкова хлътнал, че раздялата с теб му се струва като върховно изтезание. Прекарването на време далеч един от друг ви дава възможност да осмислите връзката и да разберете дали другият човек ви липсва. Това е и причината, поради която можеш да прецениш какво чувства той, когато прекарате малко време разделени, а връзката ви става още по-силна.

 

Той прави планове за бъдещето с теб

Лятната отпуска е след няколко месеца и сега е моментът да се възползвате от по-ниски цени на екскурзии и почивки. Подхвърляш идеята на половинката, но той ти отговаря уклончиво и споменава, че не знае дали изобщо ще може да си вземе отпуска. По-добре спри с въпросите и направи плановете си сама. Когато един мъж се интересува от теб, то той задължително ще те включи във всички сметки и ще планира не само обозримото бъдеще, но и съвместния ви живот.

Коментари

Новини Варна