IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
17:11 | 18 октомври 2019
Обновен: 08:05 | 24 март 2024

6 неща, върху които да помислите, преди да се обвържете сериозно с него

Говори ли за бъдещето с вас?

По материала работи: Пламен Янков
6 неща, върху които да помислите, преди да се обвържете сериозно с него

Нови романтични взаимоотношения, приятни моменти, седмиците минават неусетно заедно... Според някои специалисти по връзките, връзката между двама души започва след 6-ия месец, първата година.

 

В живота няма правила, защото любовта за всяка двойка се развива с различно темпо. И все пак, жените като по-емоционални същества се нуждаят от ясни знаци, които да им подскажат дали мъжът си заслужава времето напред.

 

Има 6 неща, върху които е добре да помислите, преди да се обвържете сериозно с него, отбелязва az-jenata.bg.

 

Той отваря чувствата си към вас

Първото, на което трябва да обърнете внимание е това дали той и до каква степен отваря чувствата си за вас. Някои мъже са емоционално недостъпни по природа или заради тежка раздяла с предишен партньор. Искате човек, който да поддържа истинска емоционална връзка с вас, нали? Някой, който да не ви лъже, който да си позволи да покаже своята уязвимост, да няма проблем да разкрие своето истинско Аз.

 

Говори ли за бъдещето с вас?

Един от показателите, че си струва да отделите време и енергия в едни взаимоотношения е това дали партньорът ви говори, но и действа по някакъв начин за общото ви бъдеще. Готовността му подсказва, че той наистина държи на вас и има сериозни намерения.

 

Полага усилия, за да ви направи щастлива

Много важен показател за това дали един мъж си струва усилията, емоциите и времето ви. Всяка жена би искала партньор, който да я кара да се усмихва, особено в трудните моменти. За жалост не всеки би приел отрицателните емоции на половинката си, когато страда.

 

Показва привличане

Има двойки, в които няма физическо привличане, а то е важно. Ако той винаги ви показва, че е привлечен към вас, никога не ви кара да се съмнявате във вашата привлекателност, неговите чувства към вас, то може да помислите да дадете шанс на взаимоотношенията ви.

 

Приема вашите недостатъци и несъвършенства

Това не е никак малко и е много важен показател за това дали един мъж си заслужава или е по-добре да потърсите нова любов. От голямо значение е дали той приема вашите слаби страни или всячески се опитва да ви накара да се чувствате неудобно. Дали постоянно напомня за грешките ви или намира път, по който да разрешите конфликтите разумно, без да се наранявате.

 

Има джентълменско отношение

Един мъж винаги трябва да се отнася с уважение и достойнство към партньорката си. Дали това поведение не е само за началото на връзката, дали зад него се крие друга личност? Има начин да разберете много за човека по това как се отнася към останалите, към обслужващ персонал например. Там никога не може да сбъркате с преценката си. Освен това ще са ви необходими няколко месеца, в които ще наблюдавате дали жестовете към вас са били фалшиви.

Коментари

Новини Варна