IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:01 | 8 ноември 2019
Обновен: 04:09 | 17 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - ОВЕН

Ще имате много повече задачи или ангажименти

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - ОВЕН

Тази седмица обещава да бъде доста доста напрегнато време за вас. Ще имате много повече задачи или ангажименти, чието изпълнение ще бъде важно в рамките на тези седем дни. 


В повечето случаи те ще бъдат свързани с пари, което ще изиска от вас по-голяма концентрация и практичност при тяхното изпълнение. 


Избягвайте на всяка цена конфликти и спорове, независимо колко сте ядосани или разочаровани, тъй като това определено ще бъде загуба на време и енергия. 


Важна роля за вашите успехи през седмицата ще има умението ви да се организирате по най-практичен начин, за да избегнете евентуални проблеми, грешки или друг вид затруднения. 


Седмицата вещае среща или събиране по приятен (или важен) повод. 


Домашните ви задължения ще са най-различни (ориятни и неприятни), но като цяло ще имат връзка с бъдеща промяна в дома или в семейството ви. 


Това ще бъде благоприятна седмица за преместване в ново жилище или за търсене на такова. 


Добро развитие ще имат ваши планове свързани с ремонти, подобрения, покупки на вещи за дома или уреждане на различни имотни проблеми. 


Мъжете ще преживеят много по-емоционално неприятности, които ще имат да разрешават от предходната седмица или които ще възникнат през тези седем дни. 


Жените ще търсят съвет или информация при вземане на важни решения, тъй като седмицата ще изиска вземането на такива в различни ситуации.

Коментари

Новини Варна