IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:06 | 8 ноември 2019
Обновен: 02:23 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - ДЕВА

Ще трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в дома или на работното си място

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - ДЕВА

Пред вас е седмица, в която ще трябва по-сериозно да се ангажирате с разрешаването на проблеми в дома или на работното си място. Безсмислено е да отлагате подобни действия, тъй като все по-трудно ще ви бъде да намерите добро решение. 


През седмицата отделете внимание за битови ремонти, подобрения или нововъведения в дома си. Седмицата ще бъде благоприятна за работа в дома или в стопанство (ако притежавате такова). 


Това ще бъде благоприятно време за покупки на вещи за дома или на инструменти (техника) важна за вашата работа. 


През седмицата ще имате ангажимент с жена, която ще има нужда от съвет или ще има желание да прекара част от времето си с вас.


Не отлагайте един деликатен разговор с жена, в очакване на по-благоприятно време, такова никога няма да имате. 


През седмицата ще ви подразнят опити за манипулация или измама от страна на колеги, клиенти или съседи, които не прикриват своите интереси и цели. 


Седмицата ще бъде благоприятна за емоционални преживявания, особено където има взаимност в чувства и цели, а не налагане единствено на собствената воля и желания. 


През седмицата ще имате очакване за едно телефонен разговор, който няма да ви разочарова. 


Мъжете ще изпитат неудобството, което ще им причини една лъжа или неизпълнено обещание. Жените ще преживеят приятни моменти, с интересни или любими хора. 

Коментари

Новини Варна