IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:10 | 8 ноември 2019
Обновен: 23:49 | 24 април 2024

Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - КОЗИРОГ

Ще имате преживявания с мъж, които ще са свързани с предварително планирани срещи, разговори или събирания

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 11 - 17 ноември 2019 - КОЗИРОГ

През тази седмица ще имате преживявания с мъж, които ще са свързани с предварително планирани срещи, разговори или събирания. 


Ще ви се наложи да разговаряте по важни за бъдещето си въпроси с хора от кръга ви родственици. 


Тази седмица няма да е най-ярката за вас с оглед на конкретни резултати. Дори може да преживеете дни на застой. Това ще бъде част от развитието на определени процеси в живота ви, които се нуждаят от определено време за да се случат. 


Добро развитие през тази седмица могат да имат ваши финансови дела, ако сте в процес на планиране на важни парични разходи. 


Ако имате интерес да получите заем, това ще бъде благоприятно време за подобни действия. През седмицата мнозина от вас ще имат съновидения, за които трудно ще намерят разумно обяснение.


Като цяло през тази седмица се стремете към действия, които са добре планирани и избягвайте рискове. През седмицата ще преживеете забавен инцидент в дома си. 

 

Седмицата ще бъде благоприятна за пътуване или за подготовка на преместване в друг дом. Мъжете ще трябва да обърнат сериозно внимание на здравето си и да не омаловажават някои болестни симптоми. Жените ще разчитат на други хора за помощ или съдействие при изпълнение на важни задачи и ангажименти. 

Коментари

Новини Варна