Прясно зеле с бекон, лук и гъби
Време на приготвяне: 40 мин., Порции: 6
Публикувана: 13 Nov 2019 | 12:27

Продукти:

500 г бекон

1 зелка, нарязана

1 голяма глава лук, нарязан

300 г пресни гъби, нарязани

сол и черен пипер на вкус

 

Приготвяне:

Загрейте малко мазнина в дълбок тиган. Задушете в него бекона, нарязан на кубчета. Разбърквайте постоянно, докато покафенее. Отцедете бекона върху кухненска хартия, докато се охлади. В същата мазнина задушете зелето, лука, гъбите. След като омекнат, добавете отново бекона. Овкусете с подправките. Намалете котлона и оставете да се готви още 10-15 минути.

 

az-jenata.bg

 

Незаменими ползи от магнезия за здравето

Коментари ( 0 )