Пълнени постни чушки с картофи
Време на приготвяне: 160 минути., Порции: 4
Публикувана: 19 Nov 2019 | 13:00

Продукти:

4 големи чушки

3 големи картофа

олио

сол, черен пипер

чили пипер по желание

1 глава лук

3 скилидки чесън

 

Приготвяне:

Разрежете чушките наполовина по дължината и ги почистете от семената. Настържете на ренде обелените картофи и в купа ги смесете с нарязаните на ситно лук, чесън, сол, черен пипер. След това ги напълнете със сместа. Покрийте тавичката за печене с алуминиево фолио и печете до готовност на картофите. Премахнете фолиото и запечете до получаването на златиста коричка.

 

az-jenata.bg

 

Картофена салата с бекон

Коментари ( 0 )