IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 16:34 | 24 март 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 г. - Близнаци

През този период ще ви изненада покана или предложение за нещо

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 г. - Близнаци

Ако сте родени под знака на Близнаци, през тази седмица няма да сте доволни от това, което ще постигнете. Възможно е да се натоварите с повече ангажименти, да не ви стига времето за тяхното изпълнение или да се ангажирате с обещания, които ще ви бъде трудно да изпълните. 

 

Новини свързани с ваши стари приятели или познати ще ви разстроят поради някаква причина. 


Разделите или загубите, които ще преживеете през тези седем дни ще са част от процеса на промени в живота ви. Някои ваши отношения или ангажименти няма да имат място в бъдещето ви и те ще трябва да приключат до средата на декември. 


Здравословните ви неразположения не бива да бъдат пренебрегвани, само защото нямате време, изпитвате страх или нямате доверие към лекарите. Много скоро това може да бъде по-неприятен проблем. 


През седмицата ще имате труден разговор с мъж, с когото имате лични или професионални контакти. Този разговор ще определи ваше решение, което ще вземете през седмицата. 


През този период ще ви изненада покана или предложение за нещо, което ще промени плановете ви за близкото бъдеще. 


Чрез писмо или телефонен разговор ще научите за някои събития, които сте пропуснали и които са се случили преди време. 


През тази седмица ще сте склонни да действате внимателно, предпазливо, бавно поради страх, че може да допуснете грешка или да вземете прибързано решение. 


Седмицата вещае важно събитие свързано с мъж (роднина или приятел). 


Жените ще са склонни към прибързани панически състояния, което ще ги провокира към прибързани и погрешни решения. През седмицата ще преживеете важно събитие свързано с човек роден под знака на Лъв, Овен или Стрелец. 


Мъжете ще са предпазливи, мнителни в контактите си с непознати хора или с такива, които търсят контакт с тях Ще ви натовари емоционално един разговор с човек роден под знака на Телец, Дева или Козирог.

Коментари

Новини Варна