IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 04:03 | 17 април 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Риби

През тази седмица избягвайте да правите големи планове

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Риби

Ако сте родени под знака на Риби, през тази седмица ще преживеете неочаквани или интересни събития или промени на работното си място. Като цяло те би трябвало да са за добро, но е възможно да предизвикат раздяла с колеги, промяна в дейността, нововъведения и др. 

 

През тази седмица избягвайте да правите големи планове свързани с хора от други населени места. Ще възникнат нови обстоятелства, които ще внесат неочаквани промени в плановете ви. 


През тези седем дни ще проведете важен разговор с човек от кръга си роднини, който ще касае сериозен семеен проблем. 


През седмицата ще преживеете негативна намеса в семейните си дела от страна на човек извън кръга ви от роднини. 


През седмицата повод за разговори ще бъде загуба или сериозна неприятност в живота на жена, която е ваша роднина, приятелка или съседка. 


През седмицата мнозина ще се зарадват на новина свързана с раждането на дете. 


Жените ще имат контакти с хора от миналото си, които ще се появят неочаквано в онлайн социалните мрежи или при една изненадваща среща на публично място. 


Мъжете ще имат сериозни разговори в дома си по въпроси, които касаят членове на семейството, техните планове за бъдещето, работа, здраве и др. 

Коментари

Новини Варна