IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
00:00 | 22 ноември 2019
Обновен: 20:56 | 17 април 2024

Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Телец

Седмицата ще бъде благоприятна за търсене на нова работа или за започване на самостоятелна дейност

По материала работи: manager
Седмичен Хороскоп 25 ноември - 1 декември, 2019 - Телец

Ако сте родени под знака на Телец, през тази седмица ще бъде важно да балансирате между домашните и професионални ангажименти и задължения. Това на моменти може да създаде сериозно напрежение в отношенията с хора от ежедневието ви. 

 

В професионален план ще възникнат някои нововъведения, възможност да покажете своите способности и знания,там където работите.

 

Седмицата ще бъде благоприятна за търсене на нова работа или за започване на самостоятелна дейност (възможно е да бъде и почасова работа за определен период). 

 

Някои събития през седмицата ще са повод за радост и задоволство, а други ще ви изненадат неприятно. 

 

Не пренебрегвайте предложения и не игнорирайте коментари, тъй като социалният и професионалният ви живот ще бъдат динамични, с развитие на важни събития или отношения. 

 

През седмицата ще се наложи да помогнете на роднина, който ще има нужда от вашата помощ. 

 

Седмицата вещае среща, разговор или събиране с мъж, което ще бъде емоционално за вас. 


Жените ще се отдадат изцяло на своето семейство: деца или родители, като за това ще си има и конкретна причина. През тази седмица хармонията, благополучието и добрите отношения в семейството ще са във ваши ръце. 


Мъжете ще бъдат изненадани от телефонно обаждане, среща или предложение. Събитията през тази седмица ще ви провокират да промените в някаква степен посоката си на развитие. 

Коментари

Новини Варна