IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Живот
14:16 | 12 декември 2019
Обновен: 20:45 | 18 април 2024

Астролог: Днес не трябва да пушите и не се препоръчва секс

Повече разходки на открито и пътувания

По материала работи: manager
Астролог: Днес не трябва да пушите и не се препоръчва секс

Днес се отваря небесната врата и Висшите сили говорят с нас чрез знаци. В този слънчев ден се намираме под контрола на Небето, пише ПИК, позовавайки се на хороскопа на астроложката Ивелина Пенчева.

 

Според нея днес цялото внимание на всички Небесни сили е насочено към нас и нашите мисли, действия. Нужно е да се съблюдават правила правилно общуване между хората. Избягвайте да вършите лоши постъпки, да желаете зло на някого, да лъжете, да се краде.

 

Ето какво още прогнозира Ивелина Пенчева за днес: "Молете се за близките си, за себе си, молитвите ви ще бъдат чути. На този ден е необходимо раздавате това, за което няма да ви е жал, което ви е излишно. В шкафа сте натрупали всяка излишни неща, може да ги раздадете на по-бедните хора. Ден също на размяната, която трябва да е еквивалентна, равностойна."

 

Астроложката съветва още: "Бъдете пасивни, естествени. Благоприятно е за пътуване, за нови запознанства, за контакти, гостоприемство, подаръци, физически практики. Препоръчва се повече време да прекарате на въздух и да правите разходки пеша, по-малко да стоите в затворени помещения. Краката е необходимо да се натоварват повече."

 

Според Пенчева. "В този ден не трябва да се опитвате да променяте партньора си. Сексуалните контакти и съпружеските обятия не се препоръчват. Противопоказна е измяната."

 

"Да се избягва спускането под земята и в шахти, тунели. Не бива да се копае земята. Не трябва да пушите днес - това осквернява небето", завършва хороскопа си Пенчев

Коментари

Новини Варна