IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
11:09 | 14 декември 2019
Обновен: 05:15 | 15 април 2024

Райън Рейнолдс: Да имам дъщеря е сбъдната мечта за мен

Актьорът не разкри името на третото си дете

По материала работи: Пламен Янков
Райън Рейнолдс: Да имам дъщеря е сбъдната мечта за мен


Райън Рейнолдс остава потаен що се отнася за третото му дете. Актьорът и съпругата му Блейк Лайвли посрещнаха още една дъщеря в началото на октомври, но досега не са разкрили нищо повече около нея. Разбира се, това не попречи на журналистите да се опитат да изкопчат нещо от Рейнолдс, но той успя да им отговори подобаващо.

 

„Ще се опитаме да бъдем оригинални и да използваме всички безшумни букви в азбуката“, пошегува се таткото в интервю за предаването „Today“ в четвъртък. Той беше поканен, за да говори за новия си филм „6 Underground“, който излиза на 13 декември в платформата Netflix, пише tialoto.bg.

 

Историята разказва за шестима души, част от отмъстителен отряд, които инсценират смъртта си. Целта им е да заловят опасни престъпници, които се разхождат на свобода. Глава на отряда е самият Рейнолдс, който събира останалата част от екипа. Всички имат различни умения и искат само едно – да изтрият миналото си, за да променят бъдещето си.

 

Въпреки че главната тема беше филмът „6 Underground“, не беше подмината и тази за семейството на Рейнолдс. Райън и Блейк Лайвли са родители на три момичета – Джеймс на 5, Инез Рейнолдс на 3, както и новороденото, чието име все още се пази в тайна.

 

„Участвам активно в процеса по заличаването на всички мъже от Земята“, шегува се актьорът. Все пак, той призна, че му е все по-трудно да напуска дома си за дълъг период от време. „Заминаването се превръща във все по-трудна задача. Постоянно ме питат „Къде отиваш?“, „Кога ще се прибереш?“, „Защо ме напускаш?“.


Рейнолдс и съпругата му Блейк Лайвли се опитват всячески да запазят личното пространство на децата си. Те дълго време криеха третата бременност на Лайвли, както и самото раждане. За появата на третата им дъщеря, Рейнолдс призна две седмици след самото събитие със снимка в Инстаграм, в която двамата придържат бебето. Разбира се, лицето на детето не е показано, но става ясно, че жените в семейството вече са четири.

 

„Искам дъщерите ми да изпитат същото детство, което аз имах“, сподели той в пост в социалната мрежа Туитър, с което потвърди и пола на третото си дете. Актьорът признава, че няма нищо против къщата му да е пълна с момичета. „Да имам дъщеря е сбъдната мечта за мен“, добавя Рейнолдс. 

 

През 2016 година в интервю за Entertainment Weekly Radio, той споделя, че момчетата правят много повече бели и затова е по-добре да се грижи за дами. „Ако имам девет дъщери, ще съм много радостен. Наистина. Не искам момчетата, защото ще направят вкъщи истински хаос“. 

 

Дали Рейнолдс ще сбъдне мечтата си за девет дъщери, предстои да разберем, но се вижда, че е тръгнал по този път. 

Коментари

Новини Варна