IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
16:28 | 14 януари 2020
Обновен: 05:10 | 28 март 2024

Мъж нападна Миле Китич по време на концерт в Базел

Нападателят си поръчал песен, но певецът отказал да я изпълни

По материала работи: Пламен Янков
Мъж нападна Миле Китич по време на концерт в Базел

Мъж нападна Миле Китич в Базел, след като фолк певецът отказа да изпълни желаната от него песен, съобщават от сръбското издание "Курир", цитирани от dnes.bg.

 

На видео от инцидента се вижда как мъж се приближава към сцената, където Миле Китичи все още изпълнява песен и го моли за нещо. След кратка размяна на реплики, мъжът завлича певецът и го събаря от сцената. Охраната обаче веднага се намесва и благодарение на нея не се стига до ескалиране на конфликта.

 

Пред изданието Миле Китич разказва подробности около инцидента: "Пеех в петък вечер в Базел, дойде гост и ми каза: "Може ли да изпълниш еди-коя си песен сега?“. Обясних му, че не мога сега да прекъсна песента, за да изпълня неговото желание. Не ми даде никакви признаци, че е агресивен. После ме хвана за ръкава и ме дръпна надолу, имаше няколко стълби, спуснах се и паднах. Той се нахвърли на охранителя и го свали, а след това го изведоха. Нямаше удари, но в публичното пространство излезе грозна снимка. Той ме измъкна от сцената с намерение да ми навреди."

 

Заедно с Китич в заведението била и съпругата му Марта Савич. Когато видяла случващото се, тя се разплакала.

 

Не се е наложило Миле Китич да търси медицинска помощ и веднага щом нападателят е бил изведен, той продължава с концерта си.

Коментари

Новини Варна