IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
14:06 | 15 януари 2020
Обновен: 16:10 | 13 април 2024

Роден астролог с прогноза за големи промени през 2020 г. (ВИДЕО)

Чакат ни съдбоносни и знаменателни събития

По материала работи: Слав Велев
Роден астролог с прогноза за големи промени през 2020 г. (ВИДЕО)

Различните видове астролози започнаха още преди няколко месеца да говорят за наближаващата 2020 година. Според някои това ще е годината, която ще постави нова ера в историята на човечеството, а според други 2020 г., която е и високосна, ще бъде изпълнена със съдбоносни и знаменателни събития. 6 лунни и слънчеви затъмнения ни очакват догодина, а на 12 януари ще се случи и едно явление, каквото не е имало от началото на Първата световна война. „Предстои реорганизация на нещата, които се случват“, каза за Bulgaria ON AIR астрологът Ивайло Добрев.

 

Сатурн и Плутон ще бъдат в съвпад, което е знак за промяна и влиянието му ще продължи през цялата година. Съвпадът и по-големият брой затъмнения щели да ни изправят пред повече предизвикателства, а 2020 г. се очертавало да е съдбовна. Годината щяла да донесе и трансформация за определена държавна структура. Какво още предрече астрологът за настъпващата 2020 година вижте във видеото:

 

Коментари

Новини Варна