IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
09:26 | 23 януари 2020
Обновен: 10:16 | 17 март 2024

20 знака, че сте абсолютен Водолей

Водолеят страни от високомерни хора със свръхего

По материала работи: Слав Велев
20 знака, че сте абсолютен Водолей

Продължаваме със следващата зодия и нейните характерни черти, които ни помагат да разпознаем истинския Водолей. Вижте 20 от тях.

 

1. Водолеят е широкоскроен в мисленето си.

 

Представителите на тази зодия са известни като свободолюбиви и независими личности, които имат собствено мнение, независещо от чужди позиции.

 

Типично за тях е, че не обичат да съдят за книгата по корицата и предпочитат да мислят без предразсъдъци и без да съдят другите.

 

2. Водолеят има гневна страна, която може да изненада другите.

 

Обикновено на един Водолей му трябва много, за да си изпусне нервите и да покаже своята гневна страна, но ако успеете да ги доведете до подобен момент, със сигурност ще бъдете изненадани от тях. Водолеите имат навик да задържат подобни емоции и рядко им дават възможност да излязат извън тях, но случи ли се, дръжте се здраво, защото гневът им няма да ви подмине.

 

 

3. Водолеите не са добри лъжци.

 

Представителите на зодия Водолей притежават много умения, но сред тях не е способността да лъжат. В резултат на това в ситуации, когато не могат да кажат истината, си личи доста ясно, че се опитват да лъжат. Неуспешно и очевадно.

 

4. Водолеят живее и диша чрез музиката.

 

За един истински Водолей животът е по-хубав с музика. Независимо какъв жанр, изпълнител, дори само музика без текст, мелодиите присъстват в живота на Водолея. В банята, в кухнята, на път за работа, дори в спалнята преди заспиване... Музиката е неизменен спътник в живота на Водолея.

 

 

5. Водолеят има вредния навик да премисля всичко по много пъти.

 

Една от негативните страни на Водолея, и то най-вече за него самия е, че премисля всяко нещо по много пъти, което му отнема не само време, но и сили. Прекаленото мислене и вторачване във всяко нещо изцежда енергията му за по-големи и важни неща. Те обичат да анализират всяко нещо и да го оглеждат от различни ъгли, но това невинаги им е в полза.

 

 

6. Водолеят страни от високомерни хора със свръхего.

 

Характерно за представителите на тази въздушна зодия е, че те не понасят егоцентрични личности, които искат цялото внимание за себе си. Водолеят страни от такива хора и не се учудвайте, ако внезапно загубят интерес към вас. Това се дължи именно на подобни мотиви.

 

7. Водолеят може да бъде жестоко саркастичен.

 

Родените под този въздушен знак са известни с хапливия си език и умеят да изненадват останалите с жесток сарказъм. Това за тях идва съвсем естествено и те дори не осъзнават понякога, че го правят. То просто е част от тяхната личност, от начина им на изразяване.

 

8. Водолеите са грижовни спрямо хората, които са им приятели и влизат в техния свят.

 

Характерно за представителите на зодия Водолей е да са прецизни в избора си на приятелски кръг. Не всеки може да бъде удостоен с тази чест, но тези, които им станат приятели, могат да го считат за голям комплимент и да се радват на близкия контакт с тях. Водолеят е грижовен и обичлив приятел, който не се гордее с огромна група от приятели, а по-скоро разчита на малък, но много верен кръг от близки хора до сърцето му.

 

9. Водолеят може да бъде невероятно емоционален, но рядко го показва.

 

За разлика от някои други зодиакални знаци, Водолеят не показва своята емоционална страна, макар да е надарен със свръхчувствителност. Но не е в природата му да показва много открито своите чувства и емоции, поради което понякога е обвиняван в студенина и безчувственост, а всъщност е точно обратното. Той е топъл и с дълбока душевност, която обаче невинаги успява да се прояви и оцени.

 

 

10. Водолеят е изключително независим и предпочита да разчита само на себе си.

 

Характерна и отличителна черта на Водолеите е, че рядко прибягват до помощ отвън, а се опитват с всичко да се справят сами. Не обичат да разчитат на другите да им съдействат и им е много трудно да искат помощ, дори в ситуации, в които е видимо, че няма да се справят сами.

 

Dnes.bg

 

Четете още:  

 

 

Коментари

Новини Варна