IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Живот
17:52 | 28 януари 2020
Обновен: 09:47 | 26 март 2024

Четири знака, че той започва да се влюбва във вас

Не се страхува от вашата уникалност

По материала работи: Пламен Янков
Четири знака, че той започва да се влюбва във вас

Ако от известно време излизате с някого, вероятно се надявате, че има някои неоспорими признаци, че той се влюбва във вас, така че да спрете да се чувствате нетърпеливи и да се отпуснете. Със сигурност не искате да инвестирате времето си или да рискувате сърцето си, ако двамата не сте на една и съща емоционална вълна. Ето 4 знака, селектирани от iwoman.bg, че връзката ви има бъдеще и този мъж си заслужава:

 

1. Той не се страхува от вашата уникалност
Когато един мъж се влюби във вас, той безусловно приема вашите недостатъци. Дори нещата, за които може да сте несигурни? Да, той намира тях за очарователни. Насърчава ви да приемете себе си и активно се опитва да се "слее" с вас. Може да направи това, като се заеме с вашите интереси или хобита. Започва да ви вижда по начини, които може би никога не сте виждали.

 

2. Има емоционална крехкост в него
Сред признаците, че се влюбва във вас е емоционалната крехкост. Повечето мъже не харесват да са в такова състояние, тъй като се свързва с уязвимост, чувство, което не обичат да изпитват. Когато е с вас, може да е обсебващ, ревнив или параноичен, че ще го напуснете. Това не означава, че правите нещо нередно - той просто се бори да регулира емоциите си. Не всички мъже проявяват този знак, но много го правят. Обикновено е най-разпространено при мъже, които имат самочувствие по-ниско от средното.

 

3. В отношенията ви се образува дълбока връзка
Разбира се, любовта включва и връзка - дълбока връзка. Това често се проявява, като той ви позволи да видите повече от него и да бъдете част от живота му. Може да ви запознае с приятелите или колегите си, да ви представи на семейството си. Може да ви включи в заниманията и страстите си - да ви помоли да се присъедините към него в поход или да се запишете заедно на арт курс. Мъжете интегрират жените в живота си, когато видят потенциала на дългосрочна връз

 

4. Той променя живота си заради вас
Когато един мъж започва да се влюбва, той е готов да промени плановете си заради вас. За него вие и вашето щастие се превръщат в приоритет. Срещите с приятелите му вече стават по-редки за сметка на времето, което прекарва с вас. А ако вие се разбирате с тях, още по-добре – с един куршум два заека. Най-лесно ще разберете дали един мъж се влюбва във вас, когато започне да съобразява плановете си с вас и вашия график.

Коментари

Новини Варна