IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
18:06 | 14 февруари 2020
Обновен: 05:12 | 28 март 2024

Анистън спира да пие, за да си върне Брад Пит?

Това твърдят източници

По материала работи: Пламен Янков
Анистън спира да пие, за да си върне Брад Пит?

Дженифър Анистън планирала да спре алкохола, за да може да спечели обратно бившия си съпруг Брад Пит, пише teenproblem.net. И двамата в момента са необвързани и са в приятелски отношения, затова се появиха слухове, че е възможно те отново да се съберат.

 

Актрисата скоро навърши 51 години и запознати посочват, че тя би направила всичко, за да се събере с Брад и да спечели сърцето му. Дори да се откаже завинаги от алкохола.

 

Пит имаше проблеми с пиенето през последните 2-3 десетилетия, но от 2017 г. той е трезвен.

 

"Джен и нейните приятели бяха скептични, но сега те видяха, че Брад наистина е трезвен. И жестока истина беше осъзната от Джен. Тя трябва да се откаже от алкохола, за да има надежда двамата да се съберат. Много по-лесно е да се каже, отколкото да се направи, защото пиенето е голяма част от ежедневието и тя копнее за едно мартини в края на натоварения ден", разкриват източници на "Radar Online".

 

Анистън и Пит бяха женени в периода юли 2000 г. - октомври 2005 г.

 

Двамата скоро се засякоха на официално събитие - наградите на Гилдията на филмовите актьори (Screen Actors Guild Awards) в края януари. Там те се прегърнаха и говориха приятелски.

Коментари

Новини Варна