IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
09:29 | 14 февруари 2020
Обновен: 04:01 | 25 април 2024

Принц Хари и Меган Маркъл посетиха университета в Станфорд

Двамата се срещнаха с преподаватели във висшето училище като част от инициативата за новата благотворителна фондация, която стартират

По материала работи: Пламен Янков
Принц Хари и Меган Маркъл посетиха университета в Станфорд

Меган Маркъл и принц Хари направиха изненадващо посещение в Станфордския университет тази седмица. Двамата се срещнаха с преподаватели във висшето училище като част от инициативата за новата благотворителна фондация, която стартират, съобщи „People“, цитирано от Дарик. Те бяха посрещнати от президента на университета Марк Тесие-Лавин.

 

35-годишният принц Хари и 38-годишната Меган прелетяха от Канада, където живеят от около месец, след като се оттеглиха като висши членове на кралското семейство. 

 

Херцогинята на Съсекс превърна образованието в една от основните си каузи. „Като завършил университет знам личното чувство на гордост и вълнение, което идва с посещаването на университет“, сподели тя в реч в Университета на Южен Тихи океан във Фиджи през октомври 2018 г. „От момента, в който получите писмото за прием, до изпитите, за които прекарвате безброй безсънни нощи, приятелства, които създавате, до момента, в който получавате дипломата си“, развълнувано заяви тя.

 

Въпреки че Меган и Хари прекарват времето си на остров Ванкувър с 9-месечния син Арчи, те наскоро посетиха и Флорида. Те се появиха на частно събитие JPMorgan във Флорида на 6 февруари. Срещата на върха, организирана от финансовия гигант на Южния плаж в Маями, беше първата публична изява на херцозите след Мегзит.

 

В края на миналата година Хари и Меган се преместиха да живеят в Канада, провокирани от желанието си за „по-спокоен живот“. Лятото планират да прекарат в родния град на Меган Лос Анджелис. Но преди това ще се появят и в Лондон за службата на общността с кралица Елизабет и останалата част от кралското семейство.

Коментари

Новини Варна