IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Живот
09:37 | 21 февруари 2020
Обновен: 23:34 | 15 април 2024

Признаци, че връзката ви ще бъде дълготрайна

Отношението ви към парите и домакинството ви се покриват

По материала работи: Пламен Янков
Признаци, че връзката ви ще бъде дълготрайна

Започвайки нова връзка вярваме, че тя ще продължи дълго, може би дори завинаги. С времето, много неща ни се изясняват и истината се оказва друга. За добро или лошо, има някои знаци, които подсказват дали една връзка ще бъде дълготрайна или не. Екипът на az-jenata.bg представя кои са:

 

Имате сходно чувство за хумор

Изключително важно е да споделяте шегите на другия. Чувството за хумор помага за поддържането на здрава любовна връзка. Ето защо, ако смехът липсва във вашите отношения или не сте на една и съща дължина на вълната, може би ще ви е трудно да се задържите щастливи заедно и за дълго време.

 

Имате еднакви възгледи за родителството

Обикновено, когато една двойка е решила да направи стъпка към създаването на деца, то това подсказва, че връзката е стабилна, че двамата партньори искат да я надградят. Но оттук започват много въпроси, които трябва да бъдат обсъдени, а именно – колко деца бихте искали, как ще посрещнете разходите за бебето, какви са очакванията ви за отглеждането и т.н. Ако възгледите ви се движат в една посока, то наистина има потенциал да създадете стабилно семейство.

 

Отношението ви към парите и домакинството ви се покриват

Друг важен показател за трайността на една връзка е това как партньорите планират своя бюджет, дали са еднакво отговорни, как се справят в кризисни ситуации. Темата за финансите е деликатна и ако има разминаване във възгледите, нещата трудно биха се получили. Това важи и за споделянето на домакинските задължения, които често са повод за конфликт в една връзка.

 

Интимните ви нужди се припокриват

След като еуфорията на влюбването премине, истината за либидото на другия винаги излиза на показ. В началото е трудно да преценим дали сексът ни удовлетворява, защото се нагласяваме спрямо другия, нужно ни е време да се отпуснем един пред друг. Но ако след месеци, година, усетим, че настроенията ни в спалнята се разминават, то тогава връзката ни може и да не се окаже дълготрайна.


Ако при вас и половинката ви интимните нужди се припокриват, намирате начин да се преоткривате, да ви е интересно, то тогава взаимоотношенията ви имат шанс да се развият във времето.

 

Готови сте за общо бъдеще

Когато единият партньор отлага продължително време стъпките, които надграждат една връзка, като брак, деца, съвместно съжителство, то това подсказва, че не гледа в една посока с половинката си. Такива взаимоотношения обикновено не продължават дълго или партньорите не са щастливи. Идеята за общото бъдеще се усеща още в началото на взаимоотношенията и е въпрос, който би следвало да се уточни в началото на връзката.

 

Интересно ви е, когато сте заедно

Доколко добре познавате партньора си? Чувствате ли се комфортно и приятно, когато сте само двамата на кино, вечеря, ваканция и т.н.? Ако отговорът ви е положителен, то тогава връзката ви има шанс да се превърне в дълготрайна.

Коментари

Новини Варна