IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Живот
00:11 | 21 февруари 2020
Обновен: 11:58 | 24 март 2024

Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - ВОДОЛЕЙ

Ще преживеете разочарование от мъж, за когото сте имали по добро мнение или от когото сте видели само хубави неща досега в живота си

По материала работи: Пламен Янков
Седмичен хороскоп 24 февруари - 1 март 2020 - ВОДОЛЕЙ

Ако сте родени под знака на Водолей, през тази седмица ще преживеете разочарование от мъж, за когото сте имали по добро мнение или от когото сте видели само хубави неща досега в живота си. През тази седмица обаче този човек ще реагира или действа необяснимо за вас, което не означава, че този човек няма причина за подобни действия. За да разберете повече, ще бъде добре да седнете и да разговаряте, стига да имате достатъчно смелост да чуете някои неприятни истини. 


Тази седмица ще изиска едно по-отговорно отношение към вашето здраве, независимо че няма конкретна причина за паника. Би било добре да избягвате стресови и конфликтни ситуации, които ще ви се отразят неблагоприятно и могат да бъдат причина за проблеми с кръвното налягане, мигренозни пристъпи, безсъние и други. 


През седмицата ще бъдете поканени на една среща или събиране с приятели, но поради някаква причина няма да бързате да дадете своя отговор. Възможно е да имате и други ангажименти и да се притеснявате, че ще се натоварите с повече задължения, отколкото сте способни да изпълните. Възможно е обаче причината да бъде съвсем друга и да касае вашите собствени емоции и чувства. 


През тази седмица ще възникне напрежение около техника или стока на работното ви място, което ще бъде причина за конфликти с колеги или с клиенти. Вероятно има по-добър начин за разрешаване на конкретния проблем и се надявам вие да го откриете.

Коментари

Новини Варна