IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Живот
19:28 | 27 февруари 2020
Обновен: 22:59 | 27 март 2024

Кортни Кокс: Специалният епизод на „Приятели“ ще бъде фантастичен

Актьорите се събират отново след 16 години

По материала работи: Пламен Янков
Кортни Кокс: Специалният епизод на „Приятели“ ще бъде фантастичен

През последните дни стана ясно, че целият екип на комедийния сериал ще се събере отново за една последна серия, която ще бъде излъчена по HBO Max. Новата платформа трябва да бъде достъпна за зрителите през май тази година, а в нея ще намерят място и всичките 10 сезона на поредицата, пише tialoto.bg.


Новината за събирането беше потвърдена от всички актьори – Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Матю Пери, Дейвид Шуимър, Мат ЛеБланк и Дженифър Анистън. Те публикуваха една и съща снимка в социалната мрежа Instagram и написаха „Случва се“. Разбира се, това веднага предизвика масова истерия сред феновете, а и не липсваха въодушевени коментари и от доста звезди. 

 

Повече за специалния епизод не се съобщава и всички ние ще трябва чинно да чакаме до май месец, когато той ще се появи. Кортни Кокс обаче започва леко да повдига завесата и говори за това колко рядко се случва такова събиране в телевизията.


Актрисата, която изигра Моника Гелър в „Приятели“, участваше в шоуто „Hiking with Kevin“, когато водещият Кевин Нийлън я попита за специалния епизод и какво за нея е „идеалното събиране на всички актьори“. Отговорът обаче беше много различен от очакваното. Според Кокс, всички обичат да бъдат заедно, но не пред камери и публика.

 

Шестимата дори наскоро са си направили обща вечеря. „Успяхме да се съберем, което се случва много рядко. Най-вероятно сме се виждали всички два пъти след като приключи шоуто. Но пък си изкарахме чудесно. Толкова много се смяхме“, казва Кокс.

 

Предишните сбирки са били в къщите на Кортни и Дженифър Анистън, която изигра Рейчъл. Анистън дори публикува снимка от събитието, която се превърна и в първата ѝ публикация в Instagram. Тя събра над милион харесвания само за няколко минути, което успя да „счупи“ социалната мрежа.

 

Интересното е, че епизодът на „Hiking with Kevin“ е записан преди официалното съобщение за събирането на актьорите. Въпреки това Кортни Кокс признава пред водещия, че такова нещо ще се случи. 

 

„Вълнуващата новина е, че всички ще се съберем в една стая за първи път и ще говорим за шоуто, което ще бъде по HBO Max. Много съм развълнувана. Ще си изкараме чудесно. Ще бъде фантастично“. 


Специалният епизод ще бъде заснет на оригиналната снимачна площадка в студиото на Warner Brothers, където са снимани всички сезони на сериала. 

Коментари

Новини Варна