IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Живот
19:54 | 28 февруари 2020
Обновен: 19:07 | 28 март 2024

Мел Си с изповед за депресията и сбиването с Виктория

Певицата била засрамена

По материала работи: Пламен Янков
Мел Си с изповед за депресията и сбиването с Виктория

Мел Си от момичешката група Spice Girls разкри, че дълго се е борила с хранителни разстройства и депресия. И състоянието ѝ се е влошило най-много, след като се скарала с друго момиче от бандата - Виктория Бекъм, на наградите "Брит" през 1996 г., пише teenproblem.net.

 

Мел Си била засрамена заради случилото се тогава.

 

"Аз бях толкова наранена и засрамена. Ние всички пийнахме по няколко питиета и по пътя към наградите имаше малко сборичкване между мен и Виктория. Не можехме да кажем това в ефир, но аз я помолих да се махне... Казаха ми, че ако отново се държа по този начин, аз трябва да се махна. Като се замисля, че можеше да проваля всичко и да изгубя всичко... Станах много сурова към себе си. Мисля, че тогава започнаха някои от моите проблеми, защото аз трябваше да бъда много, много стриктна със себе си. Не можех да си позволя да релаксирам, защото ако го правих това, можеше отново да объркам нещата", разкри тя пред "Desert Island Discs".

 

Мел Си разкри, че първо е станала анорексичка, после е имала хранително разстройство, свързано с преяждане.

 

"Тогава отидох при моя личен лекар и бях диагностицирана с депресия", обясни тя.

 

Певицата беше известна с прякора "Спортната Спайска", но каза, че ѝ е било тежко, тъй като хората са я приемали като съвсем обикновена на фона на другите момичета. Това също повлияло на депресията ѝ и тя опитвала да стане "перфектна". 

 

"Мисля, че бях описвана като обикновеното момиче, което стои отзад и не прави много, не казва много. Това е наистина болезнено, когато си млада и амбициозна поп звезда", каза Мел Си.

Коментари

Новини Варна