IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
14:40 | 24 октомври 2014
Обновен: 22:59 | 25 април 2024

Полицай загина под Аспарухов мост

Другата жертва на катастрофата е млада жена

По материала работи: Лиляна Трънкова
Полицай загина под Аспарухов мост

Мъж и жена са загиналите при зверския сблъсък под Аспарухов мост, а не две жени, каквато беше първоначалната информация. Те пътували в рено клио. По непотвърдена информация мъжът е полицай от Четвърто РПУ във Варна.
Според очевидци на трагедията причината за инцидента е неправилна маневра на загиналия шофьор, който опитал да се престрои и се ударил в порше кайен, което пък се движело с превишена скорост. При сблъсъка реното буквално излетяло от пътя и се забило в билборд. Автомобилът е смачкан до неузнаваемост. Екипи на гражданска защита го разрязаха, за да извадят телата от него. Пътниците в другия автомобил се разминали без травми и наранявания.

Официалното съобщение на полицията гласи:

Днес, около 13:20 часа, на телефон 112, е получено съобщение за пътно – транспортно произшествие, възникнало на кръстовището на ул. „Девня” и ул. „Стоян Заимов” между два леки автомобила. Рено с водач И.Я. на 40 г. от с. Константиново се движи по ул. „Девня”, в посока ЖП гара – Варна. На кръстовището с ул. „Стоян Заимов”, същият предприема маневра за завой наляво от средна пътна лента за движение направо, като отнема предимството на порше кайен, движещо се направо в посока изхода на града и е блъснат от него. Вследствие на инцидента, на място, са загинали двама души – водачът на реното и жена, на 32 г. от с. Константиново, пътуваща в същия автомобил.

 

Лиляна Трънкова

Снимка Пламен Гутинов

Коментари

Новини Варна