IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
15:09 | 15 август 2016
Обновен: 19:29 | 12 май 2024

Шофьор е с тежка черепно-мозъчна травма след катастрофа между два микробуса

Инцидентът е станал петък на пътя между Дългопол и село Рояк

По материала работи: Пламен Янков
Шофьор е с тежка черепно-мозъчна травма след катастрофа между два микробуса

Петък, около 18:20 ч., по пътя между гр. Дългопол и с. Рояк,  т.а. „Ситроен Джъмпер“, управляван от 31-годишен водач от гр. Чирпан предприема заобикаляне на спрял на пътното платно, с включени аварийни светлини, тъмен лек автомобил с неустановени към момента марка и рег. номер.  

 

При маневрата микробусът навлиза в насрещното платно и се блъска в микробус „Форд Транзит“, движещ се в посока Провадия. Вследствие на катастрофата, 37-годишният водач на микробус „Форд Транзит“ е получил тежка черепно-мозъчна травма, коремна травма и фрактури на коляно и глезен, настанен е в болница с опасност за живота.

 

Пострадали са и трима пътници в микробус „Форд Транзит“ – 37-годишен мъж е с контузии на гръден кош и лакът, 33-годишен мъж е с фрактури на нос и глезен и третия пътник, също мъж на 33 год.,  е с фрактура на нос. На тримата е оказана медицинска помощ и са освободени за домашно лечение. Водачът на микробус „Ситроен“ е с контузия на гръден кош и разкъсно - контузна рана на ляв крак, настанен в отделение „Ортопедия“, няма опасност за живота му. По случая е образувано досъдебно производство, съобщиха от полицията.

 

Четете още Тричленно семейство загина край Берковица

 

 

Коментари

Новини Варна