IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Крими
11:43 | 19 октомври 2016
Обновен: 07:21 | 2 май 2024

За ден: Трима пешеходци пострадаха при катастрофи във Варна

По материала работи: Пламен Янков
За ден: Трима пешеходци пострадаха при катастрофи във Варна

Вчера, около 06:30 часа, в гр. Варна, на ул. "Селиолу", водачът на неустановено МПС, блъска 30-годишен пешеходец, който се движи по пътното платно. Вследствие на инцидента мъжът е получил контузни наранявания в областта на главта и крака, прегледан е и освободен, без опасност за живота. 

 

Същият ден, около 08:40 часа, в гр. Варна, в ж.к. "Младост", 37-годишният водач на Л.А. "Рено" М.Н. от Варна, по време на движението си, блъска пешеходка, която се намира на пътното платно. Вследствие на инцидента жената (24 г. от Суворово) е получила фрактура на дясно ходило, прегледана е и освободена, без опасност за живота. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

По-късно, около 13:15 часа, в гр. Варна, на ул. "Чинар", 42-годишният водач на Л.А. "Ситроен" М.Н. от Варна, по време на движение назад, блъска пешеходка, която се движи зад автомобила. Вследствие на инцидента жената (68 г. от Варна) е получила контузни наранявания, прегледана е и освободена, без опасност за живота, съобщиха от полицията.

 

Четете още Непълнолетен открадна GSM от съблекалня в училище

Коментари

Новини Варна