IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
10:11 | 27 октомври 2016
Обновен: 02:56 | 10 май 2024

Джип уби на заден ход 49-годишна жена на АМ "Тракия"

Инцидентът е станал в района на Карнобат

По материала работи: Пламен Янков
Джип уби на заден ход 49-годишна жена на АМ "Тракия"

49-годишна жена е издъхнала в бургаската болница след кървав инцидент на магистрала "Тракия", в района на Карнобат., предаде "24 часа". Катастрофата е станала около 15,15 ч. на 26 октомври, между джип с пловдивска и фолксваген с добричка регистраця, уточняват от полицията. И двата автомобила са пътували в посока от София към Бургас.

 

60-годишният водач на джипа "Гранд Чероки" Д.М. от Пловдив пропуснал  отбивката за Карнобат, но решил да се върне  и започнал да се движи на заден ход в дясна пътна лента на автомагистралата, Неочакваната маневра станала причина движещият се в същата лента "Фолксваген Пасат" да се блъсне в джипа. От удара тежко пострадала 49-годишна жена от Добрич, съпруга на 60-годишния шофьор на фолксвагена. Въпреки  усилията на реаниматорите от  МБАЛ Бургас, ранената жена издъхнала  в болницата около 17 ч. Работата по случая продължава от служители на Районно управление Карнобат.

 

Четете още Блъснаха възрастна жена на пешеходна пътека във Варна

 

Коментари

Новини Варна