IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
14:49 | 27 октомври 2016
Обновен: 07:35 | 8 май 2024

Осъдиха на пробация проститутка, извършвала секс услуги на открито във Варна

22-годишната Мерал М. "работела" на бул. "Владислав" в района на фото "Луна"

По материала работи: Пламен Янков
Осъдиха на пробация проститутка, извършвала секс услуги на открито във Варна

В бързо производство, 22-годишна беше осъдена на „пробация“ от Районен съд - Варна за получаване на нетрудови доходи чрез проституция.

 

Деянието е  наказуемо по чл. 329 ал. 1 от НК. 22-годишната Мерал М. призна вината си в това, че като пълнолетно работоспособно лице продължително време не се занимавала с обществено полезен труд като е получавала нетрудови доходи по неморален начин – чрез проституция.  След сключено в съдебната зала споразумение на Мерал М. бе наложено наказание пробация за срок от 6 месеца при двете задължителни мерки - срещи с пробационни служители и регистрация по настоящ адрес, при периодичност 2 пъти седмично.

 

Подсъдимата предлагала сексуални услуги на клиенти срещу заплащане на обществено място, като обичайно проституирала в централната част. Много нощи тя била засичана от патрулиращи полицаи да предлага секс-услуги на открито по бул. „Владислав Варненчик“, в района на фото „Луна“.  Само в периода от 3 февруари до 23 юни тази година, за извършване на подобни деяния, на 22-годишната Мерал М. са били съставени общо 11 предупредителни протоколи от полицията. В ранните часове на 23 юни т.год. в  същия район тя за пореден път била хваната да проституира и отведена в районното управление на МВР.

 

Подсъдимата веднъж вече е била освобождавана от наказателна отговорност с налагане на административно наказание – глоба в размер на 1000 лева, отново за деяние по чл. 329, ал. 1 от НК. Съдебният акт е окончателен и влиза в сила веднага.

 

Четете още ГДБОП удари банда за износ на проститутки от Сливен и Ямбол за Холандия

Коментари

Новини Варна