IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Крими
16:50 | 9 ноември 2016
Обновен: 17:21 | 12 май 2024

Осъдиха криминално проявен, заплашил с убийство децата на бившата си

28-годишният К. Панов е осъждан многократно

По материала работи: Пламен Янков
Осъдиха криминално проявен, заплашил с убийство децата на бившата си

28-годишният К. Панов призна вината си по двете повдигнати спрямо него обвинения - за причиняване на лека телесна повреда по хулигански подбуди на негова позната и за закана със заплаха за посегателство спрямо нейните деца.

 

Деянията са извършени от подсъдимия на 15 февруари тази година. Около 2 месеца преди тази дата 28-год. мъж излязъл от затвора след изтърпяване на наказание, като веднага след освобождаването си започнал да търси и причаква бивша своя приятелка  край дома й, като вдигал скандали и изявявал претенции да се нанесе при нея.  На инкриминираната дата той видял потърпевшата да води детето си в търговски център, приближил се в гръб и внезапно нанесъл ритник в колянната става на жената, която загубила равновесие и паднала на земята. На същата дата, чрез изпратено съобщение по скайп до пострадалата, той се заканил с убийство на децата й, което породило у нея основателен страх и била сигнализирана полицията.

 

28-годишният К. Панов  е осъждан многократно. В съдебна зала днес той призна вината си и постигна споразумение с прокуратурата.  За всяко от деянията бе наложено различно наказание, като съдът определи той да търпи най-тежкото от тях  - 5 месеца в затвор при строг режим. Съдебният акт е окончателен.

 

Четете още При спецакция: Задържаха трима варненци за кражба на автомобили

Коментари

Новини Варна