IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Крими
17:45 | 15 януари 2017
Обновен: 10:55 | 18 април 2024

Тройно убийство смрази Вълчи дол

По информация на Медийна група Черно море става въпрос за загинали майка, баща и син

По материала работи: Борис Проданов
Тройно убийство смрази Вълчи дол

Сигнал за тройно убийство във Вълчи дол получи Медийна група Черно море. Според очевидци, които вече са разпитани от следователите, става въпрос за загинали майка, баща и син. 

 

Ивана Милева, говорител на варненската полиция коментира, че действително от Вълчи дол има сигнал за тежко криминално престъпление. В момента по него се работи от дежурния прокурор.

 

Под ръководството и надзора на Окръжната прокуратура във Варна е образувано досъдебно производство по случая с откритите три мъртви тела във Вълчи дол. Целта е да се установят причините и обстоятелства, при които е настъпила смъртта. Телата са на 65-годишен мъж, 57-годишната му съпруга и 28-годишния им син, открити с огнестрелни рани в дома им днес по обед.


Основната версия, по която се води разследването, е за убийство с последвало самоубийство след битов скандал, но не се изключва нито една версия.


Извършен е оглед на местопроизшествието под ръководството на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна. Назначени са  балистична, медицинска, дактилоскопна експертиза и са иззети веществени доказателства. Утре ще бъде извършена аутопсията на трите тела.


Работата по разследването продължава с извършването на процесуално-следствени действия.

 

Черно море

Коментари

Новини Варна