IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Крими
13:12 | 27 март 2017
Обновен: 08:18 | 20 април 2024

Хванаха непълнолетни да крадат дрехи от варненските молове

Задържани са за срок до 24 часа

По материала работи: Пламен Янков
Хванаха непълнолетни да крадат дрехи от варненските молове

В събота, около 15:50 часа, е получен сигнал за кражба на стоки от магазин за дрехи и аксесоари, намиращ се в голям търговски център на ул. "Акад. Анрей Сахаров" в гр. Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на дамско яке, два чифта дънки, чифт кецове и две портмонета от стелажите на магазина. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършителки на деянието са малолетно момиче и непълнолетно момиче, и двете от Шумен, неизвестни на МВР. Същите са задържани за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна. 

 

В петък е получен сигнал за кражба на стоки от магазин за дрехи и аксесоари, намиращ се в голям търговски център на ул. "Акад. Анрей Сахаров" в гр. Варна. Неизвестно лице е извършило кражбата на чанта от стелажите на магазина. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е непълнолетно момче от Варна, неизвестен на МВР. Същото е задържано за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна, съобщиха от пресслужбата на полицията. 

Коментари

Новини Варна