IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Крими
13:48 | 21 април 2017
Обновен: 05:29 | 7 април 2024

За ден закопчаха двама за кражби

Задигнали са козметични продукти и алкохол

По материала работи: Пламен Янков
За ден закопчаха двама за кражби

За ден във Варна закопчаха двама за кражби. В сряда е получен сигнал за кражба от магазин за хранителни и други стоки, намиращ се на бул. "Христо Ботев" в гр. Варна. Неизвестно лице е откраднало козметични продукти от стелажите на магазина. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е М.М. (30 г.) от Белослав, неизвестен на МВР. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувана преписка, уведомен е прокурор от Районна прокуратура – Варна.

 

Същия ден е получен сигнал, че неизвестно лице е откраднало алкохол от стелажите на магазин, намиращ се на ул. "Студентска" в гр. Варна. След проведени незабавни оперативно – издирвателни дейности и процесуално – следствени действия е установено, че извършител на деянието е 38-годишен варненец с инициали Б.А., известен на МВР. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство преписка, материалите са докладвани на прокурор от Районна прокуратура – Варна. На мъжа е повдигнато обвинение по чл. 196, ал. 1, т.1 връзка чл. 194 от НК, съобщиха от пресслужбата на полицията.

 

Четете още Апаш задигна навигация от автомобил в „Младост“

Криминално проявен открадна климатик, спипаха го

Коментари

Новини Варна