IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Крими
12:05 | 19 май 2017
Обновен: 08:48 | 18 април 2024

Иззеха боеприпаси от дома на 30-годишен варненец

Повдигнато му е обвинение

По материала работи: Пламен Янков
Снимката е илюстративна

В сряда, около 15:10 часа, в гр. Варна, в местност "Кочмар", при извършване на полицейска проверка на пътник от автомобил "Фолксваген" Н.Г. на 30 г. от Варна, известен на МВР, същият изхвърля пластмасова кутийка, съдържаща суха тревиста маса. Направената експертна справка установява, че се касае за марихуана с тегло 0,84 гр. 

 

По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Мъжът е задържан за срок до 24 часа. На същия е повдигнато обвинение по чл. 354А, ал. 3, т. 1 от Наказателния кодекс. При последвали процесуално – следствени действия, в дома на мъжа са намерени и иззети боеприпаси, държани без издадено надлежно разрешително за това. По случая е образувано досъдебно производство, материалите са докладвани на дежурен прокурор от Районна прокуратура – Варна. Повдигнато е обвинение по чл. 339, ал. 1 от НК., съобщиха от полицията.

 

Четете още Задържаха мъж с 50 грама марихуана във Варна

Спипаха варненец с контрабандни цигари при спецакция

Провадиец задигна стълбове на телеком

Коментари

Новини Варна